Tjänster inriktade mot Företag

Konferenser och möten

Är det dags för konferens?
Vi arbetar uteslutande med syfte och mål för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er konferens. Vi bokar lokal utifrån ert behov, hittar relevanta föreläsare, anordnar aktiviteter och ser till att er dag både blir intressant men också rolig och minnesvärd.

Det viktiga för oss är att vi skräddarsyr dagen så den blir perfekt för er. Det finns inget paket eller någon mall som passar alla utan vi vill veta vad just ni är i behov av.

Fest

Är det dags för fest? Ni hittar inte någon annan som är mer rätt för jobbet än vad vi är. Vi kommer tillsammans med er skapa en rolig och minnesvärd kväll som alla i företaget kommer prata länge om.

Vi hittar rätt lokal, god mat, underhållning och det där lilla extra ni inte visste att ni behövde.

Kickoff

Kickoff är startskottet som sätter igång det nya projektet eller året. Fokuset brukar främst vara på att bygga gemenskap och stärka team-känslan. Aktiviteter för team building har vi många av! En del producerar vi själva och några gör vi tillsammans med nån av våra samarbetspartners.

Företagsevent

Oavsett om det handlar om en lansering, presentation eller kundevent.
Vi hjälper er att ta fram en inspirerande inbjudan som väcker gästernas nyfikenhet. Vi kan även ordna med deltagarhantering via er dedikerade hemsida till eventet.

KONCEPT & INNEHÅLL
Vad vill ni att gästerna ska veta, tycka, göra, känna och uppleva? Vi hjälper er ta fram och förmedla era budskap på bästa sätt

MAT & DRYCK
Smakupplevelser, mingel eller sittande middag? Vi har goda kontakter inom restaurangvärlden.

DEKORATIONER
Dekor, dukning, ljussättning mm. Vi skapar en fantastisk miljö för just ert event.

UNDERHÅLLNING
DJ, liveband eller en komiker? Vi hittar precis det ni behöver.

Pssst, kika gärna på våra aktiviteter eller våra andra tjänster